Selecteer een pagina

JOUW

PIEPERSNAAIERS & FRIETBAKKERS

Ons verhaal

Bij Enkhuizer Friethuys houden we van friet.

Van écht verse en ambachtelijke friet welteverstaan. Van friet zonder bewerkingen, toevoegingen en andere vreemde fratsen. Eerlijke friet dus. Dat vinden wij het lekkerst.

Wij houden zoveel van friet dat we vinden dat iedereen het recht heeft om daar overal van te kunnen genieten. In horecagelegenheden, op evenementen én in onze winkel in Enkhuizen. Naast friet houden wij ook van de natuur. Daarom is Enkhuizer Friethuys zo duurzaam als maar kan. Bij de productie en bereiding van de producten wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van verse en eerlijke grondstoffen. Zo krijg jij de allerlekkerste friet!

ENKHUIZER FRIETHUYS

Wij zijn Enkhuizer Friethuys!

Een ambachtelijke snackbar nabij de haven van het historische Enkhuizen.

Wij gaan voor vers gebakken friet en hoogwaardige (lokale) snacks. En met vers bedoelen we écht vers.

Passie en liefde voor friet zijn onze drijfveren. Lees hieronder ons verhaal.

ONZE AARDAPPEL

Goede friet begint met goede aardappels. Wij hebben gekozen voor een echte frietaardappel van het Agria-ras. De aardappels komen vers uit de Zeeuwse kleigrond en zijn door hun grootte uitermate geschikt voor heerlijke friet.

De aardappel wordt bij ons dagelijks, in huis gesneden en op traditionele wijze gebakken in duurzame plantaardige olie voor de beste smaak.

LOKALE SNACKS

Wij dragen graag ons steentje bij aan echte ambacht. Daarom serveren wij naast het huidige assortiment ook hoogwaardige en ambachtelijke snacks!

Op dit moment serveren wij diverse smaakvolle croquetten van Holtkamp, huisgemaakte hamburgers en een vegaburger. Ook hebben we een heerlijk crispy kipburger.

Wij hebben een mooi assortiment Oliehoorn sausen.

De snacks worden ambachtelijk bereid dus extra lekker!

 

Openingstijden

Maandag: 11:30 – 19:30
Dinsdag: 11:30 – 19:30
Woensdag: 11:30 – 19:30
Donderdag: 11:30 – 19:30
vrijdag: 11:30 – 19:30
Zaterdag & Zondag: 11:30 – 19:30

Ons Adres

Tussen Twee Havens 5

1601 EM Enkhuizen

Bel ons

(+31) 06-57914547

Volg ons op socials